skip to Main Content

Makkelijk parkeerplaats airport vinden met een Androidapplicatie

Reizen is iets wat velen doen. Sommige die reizen voor het werk en anderen weer voor wat ontspanning. Het verplaatsen van de ene plek naar de andere geeft een stimulerend gevoel. Je beeld je dan in op de plek waar je moet of wilt zijn.

Er is maar één ding dat het soms lastig maakt om te reizen. Doordat er velen zijn die van plaats naar plaats gaan heb je dan te maken met een drukte. Iets wat niemand leukt vindt. Zo heb je dat het ook lastig wordt om een parkeerplaats op de luchthaven te vinden.

Er zijn te veel mensen die de vliegtuig pakken waarbij de parkeerplaats van het luchthaven vol met auto’s zit.

Wanneer je dit dan ziet verveel je al. Het is heel vermoeiend. Dat is dan al een niet goeie start aan een reis waarnaar je allang uitkeek.

Parkeerplaats airportOm het makkelijker te maken voor reizigers als jij wordt de Android applicatie geïntroduceerd. Deze applicatie maakt het makkelijker om een parkeerplaats te vinden en helpt je tijd in te winnen.

De applicatie is er alleen wel voor Android mobiele telefoons. Voor elke type Android mobiele telefoon kan je dan applicatie downloaden en vrij gebruik van maken.

Hoe werkt de applicatie dan?

Heel simpel.

Ten eerste zou de applicatie op een Android mobiel telefoon gedownload worden. Heb je de app al op je telefoon dan wordt het aangeschakeld. Je toets dan de luchthaven in waar je op weg naar bent of momenteel bent. Je krijgt dan van de applicatie een plattegrond van de ingetoetste luchthaven te voorschijn. Klik je op de parkeerruimte, krijg je dat in beeld. Dit is namelijk op dag ingesteld. Per dag krijg je dan op de app aangegeven hoeveel auto’s in de parkeerplaats aanwezig zijn en als er een plek open is. Zo vindt je makkelijk een plek op je auto te parkeren.

Bestaat de mogelijkheid om ook een parkeerplaats te reserveren?

Helaas niet. In feite zou je met de luchthaven zelf contact moeten opnemen om dat te kunnen doen. De applicatie is er slechts om aan te geven als en wanneer er vrije parkeerplaats is. Alhoewel de applicatie gelimiteerd is helpt het toch tijd in te winnen. Je vindt snel een parkeerplaats dat langer kon hebben geduurd en kan je dan ook veel prettiger naar de reis uitkijken. Het zorgt ook ervoor dat je niet laat aankomt.

De applicatie is in dit opzicht toch wel aan te raden en meer voor zij die vaker reizen en vaker problemen hebben met het vinden van een parkeerplaats. Het maakt ook niet uit voor welke luchthaven je dan ook een ticket boekt.

Twijfel er je nog steeds aan dan is er verder niets aan te geven. Het ligt dan aan jou om uit te proberen en zelf te bepalen als het de applicatie is die je nodig hebt of niet.

Trekt dit jou als reiziger jou aandacht en wil je meer weten?

Hier heb je een link die jou naar de geschikte website verwijst die jou hiermee kan helpen

Parkeren Eindhoven Luchthaven

Back To Top