skip to Main Content

Android-stick.nl is een website gericht op alle Android apparaten. Hierbij hoort ook de Android-stick. De website geeft een overzicht van alle typen Android-apparaten jaar in jaar uit.

Alle nieuwe modellen Android apparaten worden dus op de website weergegeven en ook met elkaar vergeleken. De website is te komen bestaan doordat wij geïnteresseerd waren in alle typen Android apparaten die er vandaag aan de dag bestaan. Van het aantal Android apparaten die jaarlijks door verschillende bedrijven uitgezet worden kunnen er een aantal over het hoofd gezien kunnen worden. Wij wilden dus een website opzetten die een weergave geeft van alle typen Android apparaten die uitgezet worden en wat de voordelen van al deze apparaten zijn.

In het begin was het gewoon iets dat wij graag deden en door de jaren heen is het nog steeds iets wat wij graag doen, maar dan alleen met de gedachte om anderen te helpen die naar informatie om de Android apparaten zoeken.

Het is dus door de jaren  meer een informatie website geworden die anderen kan helpen bij het kopen van Android apparaten van goeie kwaliteit. Met de informatie die op de website verschaft wordt van alle typen Android apparaten helpt het een overzicht te geven van wat nieuw is, wat oud is en welke van goeie kwaliteit is. Daarvoor is de website. Om jou te informeren naar de typen Android apparaten die er allemaal zijn en wat voor nut ze bezitten.

Back To Top