skip to Main Content

Meer geld verdienen met de nieuwste Androidapplicatie 

 

Iedereen wilt een extra centje verdienen. Maar natuurlijk moet je ervoor werken. Zittend of slapend geld verdienen bestaat gewoon niet. Er zijn voldoende Androidapplicaties die je kunt gebruiken om jouw eigen geld te verdienen. Hier zijn er enkele nieuwe applicaties die je zeker moet proberen als je meer geld wilt verdienen.

NuCash.nl

Nucash.nl is een Android App waarbij je op een gezellige manier geld kunt verdienen met deze app kun je cashcoins sparen bij webshop. Je kunt ook punten sparen door e-mails te lezen, enquêtes te vullen en deel te nemen aan gratis acties. Het gespaarde aantal punten kan je overzetten naar jouw bankrekening en je kunt het gewoon gebruiken.

Make Money

Make money hanteert hetzelfde systeem als NuCash.nl, alleen kan je hier uit meer dan 10 instanties kiezen. Je kan jouw punten ook overzetten op jouw bankrekening of je kunt cadeaukaartjes kopen, op andere webwinkels.

Foap

Foap is een super applicatie als je een fotograaf of videomaker bent. Je kunt gewoon een account maken op Foap en jouw eigen foto’s en video’s uploaden. Bezoekers kunnen jouw foto’s kopen en je wordt betaald. Je zult wel de winst met Foap moeten delen. 50% is van jou en 50% is van Foap. Heb je een foto van € 10 verkocht, dan zal je € 5 moeten geven aan Foap. Het leuke is dat een foto meerdere keren verkocht kan worden. Maak dus snel mooie foto’s van plekken om je heen. De professionals van SEO Eindhoven leert je dat zoekwoorden heel belangrijk zijn. Dus als je wilt dat mensen jouw foto vinden, zorg ervoor dat je de juiste zoekwoorden invult bij jouw afbeeldingen en video’s. Dit is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Google Opinion Rewards

Gesteund door ‘s werelds populairste zoekmachine, is Google Opinion Rewards een absolute must-download voor diegenen die willen profiteren van hun smartphoneverslaving – en betaald willen worden om eigenwijs te zijn. Zo werkt het: Download de enquête-app en vul korte enquêtes in over alles, van hotels tot tv-programma’s tot verkopers wanneer je een vrij moment hebt. Denk in de rij bij de bank, wachtend op de bus, zelfs in de badkamer. Voor elke enquête die je invult, wordt je betaald met Google Play-tegoed of via PayPal. Het salaris varieert per enquête.

Conclusie

Er zijn duizenden applicaties te vinden, waarmee je wat extra kunt verdienen. Maar de mogelijkheid om met jouw eigen applicaties geld te verdienen bestaat er ook. Kan je jouw applicatie zelf bouwen of heb je hulp nodig met de bouw, vraag het aan het specialist. De SEO-specialist kan je alleen maar adviseren dat je de zoekmachine optimalisatie van jouw applicatie ook goed moet regelen. Je wilt uiteindelijk geld verdienen met jouw applicatie, daarom moet het vindbaar en gebruikersvriendelijk zijn voor het publiek. De SEO-specialist kan een heel plan voor je opmaken, hoe die je kan helpen met jouw applicatie. Maak je dromen waar, door met jouw eigen applicaties vanuit huis geld te verdienen.

Back To Top