skip to Main Content
Android-stick, Essentieel Voor Een Loodgietersbedrijf

Android-stick, essentieel voor een loodgietersbedrijf

Als loodgieter is het belangrijk dat jij over een goed en vooral stevige telefoon beschikt. Het gebruiken van een Android telefoon voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden, levert vele voordelen op. hier zijn er enkel redenen, waarom Android-stick essentieel is voor elke loodgieter.

Het gebruiken van verschillende apps

Er zijn in google Play store voldoende applicaties te vinden die loodgieters kunnen gebruiken. Deze sanitair apps, horen net zo goed in de gereedschapskist van een loodgieter als sleutels, tangen of handboren. Beschouwd als essentiële tools voor zowel grote bedrijven als onafhankelijke aannemers, helpen de juiste sanitair-apps op jouw mobiele apparaat de kwaliteit van jouw werk te verbeteren en uiteindelijk de bedrijfsresultaten te vergroten.

De camera’s is te gebruiken als bewijsmateriaal

De mogelijkheid om een cliënt een geblokkeerde of vuile radiator te laten zien via de thermische camera, maakt het werk gemakkelijker. Je hoeft niet met een andere camera te lopen om een probleem te identificeren en de klant kan het probleem dat moet worden opgelost beter begrijpen. Hierdoor kan je de beste oplossingen aan de klanten bieden.

De nieuwe telefoons zijn waterbestendig

Waterschade is al lang een van de meest voorkomende oorzaken van onbedoeld verlies van smartphones, dus het is geen wonder dat zoveel bedrijven onlangs zijn begonnen met de waterdichte telefoons. Ja, niet alle smartphones zijn gelijk gemaakt, en slechts weinigen zullen waarschijnlijk profiteren van de superieure bescherming die waterdichte telefoons bieden dan loodgieters. Of je nu bent opgeroepen om een grillig warmwatersysteem te repareren, een lek te verhelpen- velen hebben al ervaring met onbedoeld verdrinken van een standaard smartphone. De realiteit is dat hoe voorzichtig en georganiseerd je als loodgieter ook bent, ongelukken gebeuren en telefoons zijn dure, persoonlijke en professioneel essentiële items. Ze bevatten de belangrijkste elementen van ons leven; of het nu gaat om familiefoto’s, contactlijsten, bel- en tekstgeschiedenissen, elektronische dagboeken of meer. Met één simpele val of flush kan dit allemaal worden weggevaagd. Op de website vind je de beste waterbestendige Android telefoons. Elke loodgietersbedrijf zou zo een telefoon moeten hebben.

Snel aankomen op locatie en nooit een oproep missen

Met een Android telefoon kan je snel aankomen op de locatie van de klant. De digitale stratenkaart helpt je om snel op locatie aan te komen. Verder hoef je nooit een oproep te missen van klanten, omdat je niet op kantoor bent.  Mensen hoeven niet te wachten op services. In plaats daarvan wachten services op hen voor de deur, wat leidt tot snelle services.

Als laatst

De digitalisering van de wereld is duidelijk. Ofwel bedrijven gaan online of hebben geen bedrijf meer. Dit is een ideaal moment om jouw bedrijf online te zetten. Start vandaag nog met jouw zoektocht naar de beste telefoon en applicaties die jou kunnen helpen om jouw loodgietersbedrijf tot een hoog niveau te brengen. Er is zoveel informatie en zoveel dingen waar je de telefoon voor kunt. Met een smartphone draag je een minicomputer in je zak.

Back To Top