skip to Main Content

Android-stick.nl is een website die informatie verschaft ten aanzien van de verschillende typen Android apparaten. Alles wordt dus op de website weergegeven, maar als je vindt dat de informatie op de website vermeld jou vraag nog niet beantwoordt dan mag je altijd nog contact met ons opnemen. Van alle verstrekte informatie op de website proberen wij zo concreet als mogelijk te zijn.

Vindt je de informatie ook niet duidelijk genoeg mag je ook contact met ons opnemen. Voor alles dat je dus nog vragen heb mag je altijd contact met ons opnemen.

Hieronder vindt je een lijst met de meest gestelde vragen ten aanzien van de verschillende typen Android apparaten en antwoorden op de vragen.

Enkele van de meest gestelde vragen zijn:

  • Waar zijn de goedkoopste Android apparaten te vinden?

Ben je op zoek naar een goedkope Android mobiele telefoon, dan biedt de website Simyo Blog informatie over de  5 beste goedkope smartphones. De website verschaft uitgebreide informatie ten aanzien van de features die de smartphones bezitten, wat je allemaal met zo een smartphone kan doen en waarom het ook tegen een redelijke prijs verkocht wordt.

Voor de Android-stick ben je het best terecht bij de website tweaker.net. zij verschaffen jou informatie ten aanzien van de goedkoopste Android-sticks en wat de voordelen ervan zijn.

  • Wat is een Android-stick?

Een Android-stick is een complete mini pc in de vorm van een stick. Het heeft een ingebouwde opslag geheugen, waardoor je van alles kan opslaan. Het heeft dus dezelfde functies als een pc, maar dan alleen in de vorm van een stick. Je kan hem dus overal inschakelen en is makkelijk mee te schouwen en ook lichter.

  • Waarvoor is een Android-stick te gebruiken?

Een Android-stick kan je aan je tv aansluiten. Hierdoor krijg je het hele pc beeld op de tv met google, YouTube, twitter en al. Alles krijg je dus in full-HD op de tv.

Deze kan dus dan als computerbeeldscherm gebruiken. Je kan dus makkelijk op je tv interneten en met name gebruik maken van google.

Daarnaast kan je de Android-stick ook gebruiken om bestanden op te slaan.

  • Wat zijn de voordelen van een Android-stick?

Een Android-stick is ten eerste een stick. Hij is dus klein en makkelijk mee te schouwen. Ten tweede is hij voor bijna alles te gebruiken en kan je hem ook bij elke computer of zelfs ook tv inschakelen. Ten derde zijn er geen kabels aan de stick verbonden, waardoor het browsen op het internet ook prettiger is.

Ook één van de voordelen is, doordat je de stick aan een tv kan aansluiten, kan je zo ook via de tv game spelen of op het net surfen. Het geeft ook een veel helder beeld.

  • Wat kost een Android-stick?

De prijzen voor een Android-stick variëren. De meeste Android-sticks beginnen met een prijs van  50 euro en kunnen vandaar alleen maar omhoog gaan. De prijzen hangen namelijk ook af van de type Android-stick sinds er verschillende typen of modellen met verschillende geheugen opslag aanwezig zijn.

Back To Top