skip to Main Content
Waarom Zou Een Loodgieter Gebruik Moeten Maken Van Een Android-stick

Waarom zou een loodgieter gebruik moeten maken van een Android-stick

Wat is een Android-stick

Een Android-stick is een van de nieuwste ontwikkelingen en is haast onmisbaar in deze moderne wereld. De Android- stick, ook wel de Android mini pc genoemd biedt jou de mogelijkheid om veel meer uit je smart tv te halen. De Android-stick heeft een grote is even groot als een USB-stick en heeft een sterke processor. 

Gebruik maken van een Android-stick

Niet een ieder, zoals een loodgieter, heeft op elk moment van de dag internet op zijn of haar smart telefoon. Op zulke momenten komt de Android-stick goed van pas. Loodgieters moeten vaak in de raarste ruimtes gaan om lekkages of overige schades vast te leggen. Soms komen zij ravages tegen die zij niet meteen kunnen oplossen. Hiervoor moeten zijn op het internet gaan om informatie te zoeken. Je kunt je voorstellen dat in zo een donkere hoek van het huis de WIFI-verbinding niet optimaal zal zijn. In dit geval kan de loodgieter zijn telefoon aansluiten op de Android-stick en opzoek gaan naar informatie. Even snel op YouTube wat filmpjes bekijken hoe de schade aangepakt moet worden of even op het internet browsen over de schade.

Beeldmateriaal tonen aan de klant

Ook kan de loodgieter wat foto’s of video’s schieten van de schade en deze later aan de klant middels de Android-stick op het grote scherm tonen. Vaak genoeg willen klanten niet geloven dat de schade groot is en waarom zij zoveel moeten neer tellen voor de reparaties. Met de beelden op het grote scherm ben je als loodgieter in een keer af van alle discussies.

Waarom een Android-stick gebruiken?

De loodgieter in Den Haag loopt al met voldoende gereedschappen rond. We zouden hem niet willen adviseren om met een laptop of iPad erbij op pad te gaan. De Android-stick is daarom de beste oplossing.

De voordelen van de Android-stick zijn:

  • De naam zegt het al, de Android-stick is een stick en is klein. Hierdoor kun je het overal makkelijk met jou meenemen.

  • De Android-stick is makkelijk te gebruiken en kan je het bij elke computer of tv inschakelen.

  • De Android-stick heeft geen kabels en heel veilig. De loodgieter hoeft geen rekening te houden met extra kabels. Hierdoor kan hij zijn werk ook veilig verrichten.

  • De loodgieter kan zijn foto’s of video’s die hij geschoten heeft op een groot scherm aan zijn cliënten tonen.

 

Wat kost een Android-stick?

De prijzen van de Android-stick verschillen. De prijs hangt helemaal af van het model of het geheugen die de klant wenst. De normale Android-stick kost ongeveer Euro 50. Op de website www.tweaker.net kun je heel veel informatie vinden over de Android-stick. Hier kun je informatie vinden over de prijzen en de voordelen van een Android-stick.

Back To Top