skip to Main Content

Android-stick.nl is een informatieve website die informatie weergeeft alsook adviezen over de meest geschikte Android apparaten ter hedendaags uitgezet. De website is er om informatie aan klanten of geïnteresseerden te verschaffen ten aan zien van de verschillende Android apparaten, maar staat ook open voor advertenties van andere bedrijven.

Als jij dus als bedrijf een advertentie ten aanzien van het bedrijf, de producten of diensten op onze website wilt plaatsen dan kan dat. Wij van Android-stick.nl stellen de gelegenheid aan andere bedrijven of organisaties bij ons te adverteren om hen een handje te helpen met promotie van het product of dienst.

Heb jij dus een product of dienst die je wilt adverteren dan hoef je niet verder dan Android-stick.nl te zoeken. Wij helpen graag en dat ook tegen een redelijke prijs. Gaat het dan nou om het creëren van meer bekendheid voor het bedrijf of  het ten toonstellen van een nieuw product van een bestaand bedrijf. Zolang jij iets wilt adverteren dan kunnen wij daarbij helpen.

Als bedrijven die in een concurrerende markt opereren zal het makkelijker zijn om elkaar te helpen en daarbij dat wij jou die een plek zoekt om jou diensten of producten te promoten een platform willen geven dat te kunnen doen en dat dan ook bij ons, needsfacilty.nl.

Wie weet kunnen wij zelfs in de toekomst een samenwerking aangaan. Het hoeft niet speciaal een bedrijf te zien die iets wilt adverteren of promoten. Zelfs als het om een organisatie gaat die meer van zich wilt laten weten of een event wilt promoten kan dat ook bij ons gedaan worden.

Ben je dus met een organisatie gestart of ben je lid van een organisatie en wil je de organisatie alsook waarvoor hij is opgericht adverteren om mensen aan te trekken de organisatie te bezoeken? Dan kan dat zeker wel ook. Een evenement die je bekend wilt maken om mensen aan te trekken? Een bekendmaking over verschillende onderwerpen, adviezen?

Er zijn dagelijks een tal van mensen die onze website bezoeken en dus de advertentie zullen zien. Zolang men op de website klikt komt jou advertentie te voorschijn. Sluit de bezoeker de advertentie dan komt het na 5 minuten weer op.

Op deze manier kan jij als bedrijf meer klanten inwinnen en ons ook tegelijkertijd ondersteunen. Zo kunnen wij elkaar dan helpen. Er wordt er ook niet veel voor gevraagd. Het gaat er allemaal toch om het van elkaar helpen ondersteunen.

 

 

Voor de prijzen die wij hiervoor vragen zal het verschillen afhangend van hoelang de advertentie op de website geplaatst zal worden. De prijs voor een advertentie op de website voor een dag staat vastgesteld op 10 euro. Het geeft dan niet wat het is dat je wilt adverteren. De prijs blijft per dag hetzelfde.

Wil je dat de advertentie voor een maand op de website blijft dan staat de prijs op 175 euro vastgesteld. Een zeer redelijke prijs in vergelijking met anderen.

 

Onze prijzen zijn redelijk goedkoop vastgesteld, rekening houdend met pas gestarte ondernemingen oftewel organisaties.

Twijfel er dus niet aan en maak gauw contact met ons indien je iets op de website wilt adverteren. Gaat dan nou om een product, een dienst, een evenement, een bekenmaking of een informatieblad. Wij adverteren van alles en dat ook tegen een redelijk goedkope prijs. Er is niemand die de prijzen aanbieden die wij aanbieden.

Ben in je dus geïnteresseerd bij ons te adverteren en wil je contact met ons opnemen dan kan dat door het onderstaand formulier in te vullen. Vul je dit krijg je met ons management team te maken en vandaar gaan wij dan verder.

 

 

Back To Top