skip to Main Content

De duurste Android toestellen van 2020

Nieuwste modellen android toestellen

Er zijn jaarlijks een tal van Android apparaten die uitgezet worden door verschillende bedrijven. Doordat er elk jaar steeds weer nieuwe modellen Android apparaten uitgezet worden blijven de meeste Android apparaten niet lang in stijl. Er worden steeds weer verbeteringen en veranderingen aan de Android apparaten die er nu zijn gebracht. De kwaliteit van de Android apparaten worden dus verhoogd en daarmee ook de prijs.

De prijzen gaan steeds weer bij elke lancering van een nieuwe Android toestel omhoog, omdat er veel geld wordt besteedt aan het aanbrengen van veranderingen aan zowel in de telefoon. alles van de camera tot de speaker tot de privé instellingen van het toestel wordt dus geupgrade. Er worden naast dit alles ook een heleboel testen gedaan voor het toestel gelanceerd wordt. Er wordt dus een tal veel hierin geïnvesteerd om een toestel van goeie kwaliteit naar voren te kunnen brengen en vandaar ook dat de prijzen hoog vastgesteld worden.

Men weet ook wat voor product men ontwikkelt heeft en kent zeker ook wel de waarde van het product. Dit alles wordt ook van te voren geschat oftewel berekend.

Elk jaar heb je dus weer een rij met nieuwe modellen Android toestellen van verschillende Android bedrijven zoals Samsung, Apple, Huawei en noem maar op.

Hier vindt je een lijst met de duurste Android toestellen van 2020:

  1. Samsung Galaxy S20

Als eerst hebben we de Samsung Galaxy S20 die in Maart 2020 door Samsung werd uitgezet tegen een prijskaartje van 899 Euro. Het toestel bezit een opslag geheugen van 128GB en ook nog een Vierde camera lens. Daarnaast bezit hij ook de 100x zoomfunctie en heeft een videofragment van 8k.

Hij is waterbestendig en laad snel op met 25W. de Samsung Galaxy is dus de beste telefoon te hebben indien je van fotografie houdt. Het geeft heldere beelden en bezit een heel groot geheugen dat je alles kan opslaan. Er hoeft geen sprake van afwissen te zijn.

  1. Samsung Galaxy S20+

Naast de Samsung Galaxy S20 heeft Samsung in hetzelfde maand van hetzelfde jaar de Samsung Galaxy S20+ uitgezet tegen een prijskaartje van 1.099 Euro. Het heeft een opslag geheugen van 128GB en bezit ook net als de Samsung Galaxy S20 videofragmenten van 8k. Het laad heel snel op, heeft vingerprint sensoren en een USB power delivery van 3.0.

De Samsung Galaxy S20+ heeft toch een heleboel overeenkomsten met de Samsung Galaxy S20. Alleen geeft hij veel heldere beelden aangezien de camera megapixels en heeft het een ander ontwerp. Het geluid dat van de speaker van de Samsung Galaxy S20+ komt verschilt ook enig van de Samsung Galaxy S20

  1. Samsung Galaxy S20 Ultra

Ook niet te vergeten hebben we naast de Samsung Galaxy S20 en S20+ ook nog de Samsung Galaxy S20 Ultra die in Maart 2020 uitkwam met een prijskaartje van 1.349 Euro. De Galaxy S20 Ultra is een evolutie van de Samsung Galaxy S10 5g. Het bezit een opslagruimte van 128/512GB en heeft een 100x zoomfunctie.

De Samsung Galaxy S20 ultra laad ook snel op met 45W, je kan hem omgekeerd draadloos opladen en het toestel heeft ook een USB power delivery van 3.0.

  1. Oppo Find X2 Pro

De Oppo Find X2 Pro die ook in maart 2020 werd uitgezet tegen een prijskaartje van 1.199 Euro. De smartphone heeft een opslag geheugen van 256/512GB. Daarnaast heeft het een heel unieke ontwerp en is de smartphone ook water- en stofbestendig.

Aan de achterkant van de telefoon vindt je 3 camera’s met name de standaard 48-megapixelscamara en ook nog de 48-megapixelgroothoekcamera en de 13-megapixeltelecamera.

Ook niet te vergeten is dat de camera’s een ultra Night Mode van 3.0 bezitten. Je kan dus in de nacht op welke afstand dan ook heldere fotobeelden pikken. Oppo is namelijk een Android bedrijf die niet zo bekend is onder de Nederlandse markt, maar men is van plan dit jaar er een verandering aan te brengen met de Oppo Find X2 Pro.

  1. OnePlus 8 Pro

De Oneplus 8 Pro die in april 2020 gelanceerd werd tegen een prijskaartje van 899 Euro. Het bedrijf staat bekend de meest kwalitatieve Android toestellen uit te zetten tegen een lager prijs dan Samsung of Apple. Alhoewel zij lage prijzen hanteren is de Oneplus 8 Pro het duurste Android toestel door hen ooit uitgezet. Het toestel bezit een opslag geheugen van 256GB, is waterbestendig en kan ook draadloos opgeladen worden.

Daarnaast heb je aan de achterkant van de telefoon 4 camera’s met een variatie van 48 megapixels, 8 megapixels en 5 megapixels en aan de voorkant een camera van 16 megapixels.

Er is verder ook nog een high-end snapdragon 865 chipset aanwezig. De Oneplus 8 Pro is dus het toestel om te hebben indien men op zoek is naar een Android toestel van goeie kwaliteit en dat ook tegen een redelijk betaalbaar prijs.

Back To Top